Tilmeld sms-service

Er du kunde hos os og har adgang til en mobiltelefon, er du som udgangspunkt automatisk omfattet af vores sms-service. Det er en gratis service, vi tilbyder alle vores kunder. Er dit mobilnummer registreret på din adresse i offentlige telefonregistre (f.eks. Kraks) kan vi automatisk trække dit mobilnummer herfra.


Hvis uheldet skulle være ude, og der sker et strømnedbrud eller lignende i det område, hvor du bor, vil du modtage en sms-besked om problemet.


Tilmelding

Hvis du ønsker at tilmelde et mobilnummer, der ikke er registreret på din adresse (f.eks. fordi du har en arbejdsgiverbetalt mobiltelefon eller har hemmeligt nummer), til vores sms-service, kan du gøre det ved at udfylde nedenstående felter. Også hvis du f.eks. har et sommerhus, er vicevært eller af andre årsager ønsker varsler for andre adresser end din bopælsadresse, kan du med fordel tilmelde dig dem med sms-servicen.


Du kan også tilmelde flere mobilnumre til samme adresse.


OBS! Efter du har bekræftet dit mobilnummer med sms-koden, kan du indtaste adressen, du ønsker at tilmelde dig varsler for*.


Varsling på e-mail

Vil du hellere have ovennævnte varslinger på e-mail, kan du blot tilmelde dig dette i stedet. Det gør du i samme formular nedenfor.


Afmelding

Hvis du ikke længere ønsker at være tilmeldt vores sms-service eller e-mailservice, kan du afmelde dig ved at udfylde nedenstående felter. Det kan for eksempel være, hvis du har flere mobilnumre registreret på din adresse, f.eks. børnenes.


Du kan læse i vores persondatapolitik, hvordan vi behandler dine oplysninger.